HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

SJ och Omio i samarbete om tågresor till Europa

Från och med idag, onsdag 2 juni, är det möjligt att boka tåg till Europa via sj.se. Från sj.se länkas resenären till en SJ-version av bokningsplattformen Omio, där det kommer att vara möjligt att boka utlandsresor med tåg.

Efterfrågan på hållbara och klimatsmarta resor till Europa förväntas öka i takt med att pandemin försvagas och ett mer normalt resande blir möjligt. SJ tar nu första steget för att på ett enkelt sätt göra det möjligt att boka tåg till och i Europa.

Via sj.se erbjuds resenären en version av bokningsplattformen Omio som enbart innehåller tågresor. De flesta av Europas stora tågbolag och tåglinjer finns med i utbudet. Resorna bokas genom Omio och det är även Omio som står för kundservice.

SJ har sedan en tid arbetat för att göra det möjligt att enkelt boka prisvärda internationella resor. Ett antal resvägar från Sverige har skapats hos Omio, till exempel till Berlin, London och Paris. SJ fortsätter att arbeta för att anpassa Omios utbud till den svenska marknaden och att fler liknande linjesträckningar läggs till. Efter sommaren kommer resor till fler destinationer och med fler tågbolag bli möjliga att boka.

- Vi bedömer att Omio har den bästa bokningslösningen för internationella tågresor. Genom att göra Omio mer tillgänglig för en svensk publik kommer fler att kunna resa till kontinenten på ett hållbart och bekvämt sätt, säger Mats Almgren, kommersiell direktör på SJ.

Det är resenärens ansvar att undersöka vilka biljettregler som gäller för sin resa samt vilka eventuella regler och begränsningar som gäller på grund av pandemin.

Information på den version av Omio som nås via sj.se är på svenska och betalning kan ske i svenska kronor. De allra flesta betal- och kreditkort kan användas, men det går inte att betala med Swish. Kontakter med Omio sker däremot på engelska.

För att komma till SJs version av Omio behöver resenären gå in på sj.se/utlandsresor. 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2022 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap