HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 

 

Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Rehabiliteringscenter Säljes Teneriffa

Teneriffa - Rehabiliterings Center Till Salu i Puerto de la Cruz, Teneriffa

Detta rehabiliteringscentrum / rehabiliteringshem / vårdhem är beläget i Puerto de la Cruz, Teneriffa, på Kanarieöarna i Spanien.

Rehabiliteringshemmet i Puerto de la Cruz är ett väletablerad vårdhem för äldre och patienter med komplexa medicinska behov som behöver rehabilitering.

Rehabiliteringscentrumet på Teneriffa är beläget i vackra omgivningar med alla bekvämligheter inom kort avstånd och endast ett par minuter från ett av de modernaste sjukhusen på Kanarieöarna vilket garanterar mycket snabb assistans vid akut sjukhusbehov.

 

Idag erbjuder rehabiliteringshemmet / vårdhemmet på Teneriffa 23 bäddar för boende patienter, i 9 enkel-, dubbel- och trippelrum, med möjlighet att utöka med ytterligare 12 bäddar. Dagvårdsenheten har kapacitet för ytterligare 20 patienter.

 

 

Rehabiliteringshemmet erbjuder även många kompletterande tjänster som t.ex. full läkar- och sjukvård 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet, sjukgymnastik, etc. samt hemassistens, tvätt, personliga måltider och specialanpassade menyer, hårfrisering, manikyr, pedikyr, osv.

Rörelsen är fullt fungerande och tillhandahåller alla typer av tjänster och medicinsk vård. 22 patienter är fast boende och gäster är välkomna att bo på sjukhemmet från 7 dagar och framåt, enligt de riktlinjer som centrumet tillämpar idag vilket också gör det mycket attraktivt för utländska investerare som ett semester-vårdhem eller rehabiliteringshem.

Fakta:

 • Byggår 2002. Nyligen renoverat.

 • 1185 m2 tomt. Konstruktion 743 m2.

 • 3 våningshus.

 • 9 patientrum med balkong.

 • 10 badrum

 • 2 gäst toaletter.

 • 2 kontor.

 • 5 terrasser.

 • Reception.

 • Kök.

 • Restaurang.

 • Sjukgymnastiksal.

 • Dagrum.

 • TV sal.

 • Privata trädgårdar.

 • Satellit-TV, telefon, internet och internt nödlarm i alla rum.

Privat område med säkerhet. Parkering. Rum, kontor och kök är fullt möblerade och utrustade. Magnifik utsikt och trevlig tyst stadsdel. 300 meter till vackert parkområde, mycket nära till affärer, sjukhus, restauranger, etc. .

Vårdhemmet leds av läkare och erbjuder omfattande stöd till äldre, sjuka och handikappade genom att erbjuda bostäder, läkarvård, sjukvård, kompletterande tjänster, dagcenter, hemvård och medicinsk fjärrhjälp via telefon.

Privilegium San Fernando är ett vårdhem med en kapacitet för 23 fasta boende patienter i 5 dubbelrum, 3 trebäddsrum och 1 fyrbäddsrum. Personalen består av en verkställande direktör (läkare), 1 överläkare, 1 sjuksköterska, 1 terapeut, 7 skötare, 1 kontorsarbetare / Administrativ assistent, 2 städare och en underhållstekniker.

Rehabiliteringshemmet / Vårdhemmet har för avsikt att göra det möjligt att erbjuda specialiserad vård från första stund vid någon grad av sjukdom eller funktionsnedsättning, utan att lämna sin familj och sociala miljö innan nödvändigt. Detta genom att erbjuda telefonassistens och läkarbesök och behandling i hemmet så länge som möjligt och därefter komplettera med tillfällig eller permanent vistelse på vårdhemmet.

Vårdhemmet är beläget i ett oslagbart läge, på gatan Alemania, nr 11, Urbanzacion San Fernando, Puerto de la Cruz, mitt emot sjukhuset Hospiten Bellevue som ger service till norra Teneriffa. Turistområde, tysta och stora naturområden med vackra promenadstråk cirka 300 meter bort i omtalade Taoro Park.

Klicka här om du vill se fler bilder >>>

Pris: Tidigare 1.500.000€ NU: 920.000€

 Ref: 2320


Bilder

                       

                       

 


 

Vi ger dig 20 Års Gratis Trygghetsgaranti

Vi ger dig 20 års "SÄKERT FASTIGHETSKÖPS GARANTI" OCH RÄTTSLIGT SKYDD!

När du köper en bostad genom oss garanteras ditt köp automatiskt under 20 års tid med vår ”Säkert Fastighetsköps Garanti”, en försäkring som levereras av Caser.

Caser är ett av de stora försäkringsbolagen i Spanien och försäkrar bland annat de spanska sparbankerna. Försäkringen ger dig total trygghet och täcker ditt köp under 20 års tid.

20 år av trygghet, sinnesfrid, säkerhet och rättsligt skydd när du köper bostad på Kanarieöarna.

Att kräva "Safe Purchase Guarantee" eller säkert köp garantin som försäkringsbolaget Caser tillhandahåller betyder absolut säkerhet för dig som köpare av en spansk bostad, och utan extra kostnad.

Spanska fastighetsmäklare som är ackrediterade med den exklusiva stämpeln och garantin "Safe Purchase Brand" ger dig mycket mer trygghet än andra när du köper din bostad i Spanien.

En certifierad extra garanti och omfattande rättsskydd för de kommande 20 åren. Vi garanterar bland annat att alla dina juridiska rättigheter som anges i lagfarten kommer att respekteras. Vi intygar också att den egendom du har köpt uppfyller alla överenskomna rättsliga villkor och om något problem skulle dyka upp får du det löst inom 6 månader eller så kompenseras du med upp till 360.000 euro.

LÄS MER OM ALLT VÅR TRYGGHETSGARANTI OMFATTAR NÄR DU KÖPER EN AV VÅRA BOSTÄDER: KLICKA HÄR!

 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap