HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Hälsoresa till regionen med de fyra elementen, Costa Brava och Pirineo de Girona

Girona-provinsen är ett territorium med ett stort antal olika landskap där var och en av dem har sin egen personlighet: Costa Brava och Medelhavet, Pyrenéerna i Ripollès och dess toppar och dalar, Garrotxas vulkanlandskap, den historiska staden Girona, Pla de l'Estanys med dess imponerande sjö och La Slevas skogar och ängar samt Alt Empordà och aix Empordà.

Var och en av dessa platser erbjuder oss en unik attraktion för hälsoresor med specialiserade anläggningar.

Hälsoklubben Patronat de Turismo Costa Brava Girona har kontakt med över 30 företag som bidrar med sin erfarenhet inom spa och hälsomedvetande. Det finns även terapeutiska program, hälsosamma skogar samt speciella utflykter och hälsobehandlingar. Alla dessa kännetecknas av samma karaktär och välkomnande anda, som är ett arv från en region full av historia och antika kulturer. Fenicier, greker, romare, judar...det är många folk som har bidragit till att forma karaktären och den gästvänliga attityden hos Gironas folk.

Hälso- och naturaktiviteterna kan även kombineras med att man upptäcker det lokala kulturarvet. Det är historiska och artistiska områden där man kan besöka den grekisk-romerska platsen Empúries, den Dalinska triangeln, uppleva musikfestivaler som exempelvis Cap Roig eller Perelada samt ta del av Temporada Alta som är en scenkonstfestival. Allt detta kan upplevas vid Costa Brava och Girona-Pyrenéerna, där de fyra elementen har skapat en väldigt speciell förståelse gällande naturens rytm och förfädernas arv.

 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap