HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Så undviker du kaos på familjesemestern

Att resa med familjen kan vara en underbar upplevelse men även ett stressigt moment för alla inblandande. Vare sig du ska resa nu eller planerar höstens resa gäller det att vara väl förberedd. Researrangören Club Med ger därför sina bästa tips för att säkra en lyckad resa för hela familjen.

Att resa med familjen är ett underbart tillfälle att skapa livslånga minnen tillsammans. För att kunna njuta av resan gäller det dock att vara ordentligt förberedd. Ingen vill börja semestern med ett missat flyg så se till att vara på flygplasten i god tid innan, den rekommenderade tiden är tre timmar. Reser du med mindre barn kan du även få förmånen att slippa köerna med ”Fast Track” annars kan du även betala en extra peng för det.

På flygplasten vill du inte bära på allt för mycket bagage samtidigt som du har barn att hålla reda på. För handbagaget är det däremot mycket som kan vara nödvändigt. Här behövs minst ett ombytte ifall en olycka sker. Se även till att ha med diverse underhållning som håller barnen stimulerade under resans gång. Detta kan vara exempelvis kortspel, portabla sällskapsspel, målarböcker och leksaker. Glöm inte heller att ladda ned familjevänliga filmer och serier på plattan inför resan. Barn kan även få problem med lock eller ont i öronen under flygets resa vilket kan förhindras med öronproppar och tryckutjämning. För spädbarn som inte kan göra det själva kan du låta de amma eller suga på en napp.

– En familjeresa kan vara ett minne för livet på både gott och ont. För att det ska bli så bra som möjligt gäller det att planera och boka så mycket som möjligt i förväg. Låt även barnen vara med och bestämma, det är trots allt deras resa också. Lämna också luckor för fritid och allt som kan tänkas uppstå. Det är även viktigt att vara förberedd på att allt inte kommer gå som planerat och bara rulla med svängarna säger Estelle Giraudeau, Managing Director Northern Europe, Club Med.

Valet av destination kan avgöra om semestern slutar i succé eller inte. Reser du med barn finns det många resorter som är familjeanpassade men se även till att destinationen har något som intresserar dig också. På resorter med Mini Club Med + får barnen njuta av gemensamma aktiviteter som syftar till att skapa minnen för livet samtidigt som de är pedagogiskt utvecklande. Samtidigt kan du få välbehövd avkoppling vid poolkanten med en bok ena handen och en iskall dryck i andra.

Fem snabba tips för dig som reser med barn:

Välj familjeanpassade destinationer
Var alltid redo med snacks och vatten
Glöm inte Solkräm och UV-skyddande kläder
Låt barnen vara med och bestämma
Förbered dig på att allt inte kommer gå som planerat


Resorter med Mini Club Med +:

Magna Marbella
Club Med Magna Marbella ligger ett stenkast från Marbella pittoreska gamla stad, i mitten av en tolv hektar stor terrasserad trädgård. Det här är en idealisk utgångspunkt för att utforska Andalusiens rika kulturarv och fantastiska landskap; på väg till Sevilla och Grenada finns mängder av måleriska byar att upptäcka, i en miljö med olivträd som växer hela vägen till horisonten.

Gregolimano
Club Med Gregolimano är ett idealiskt val för familjer eller par som längtar efter fullständigt välbehag. Resorten ligger på den grekiska ön Euboia intill en fantastisk strand vid det djupblå Egeiska havet, en riktig drömplats för alla som älskar vattensporter. Vid dagens slut väntar avkoppling vid poolen med barnen.

La Plantation d'Albion
Upptäck Club Med La Plantation d'Albion under din semester i Mauritius, inbäddat i grönska med utsikt över havet eller de tropiska trädgårdarna. Det är en sann lyxupplevelse mitt ute i Indiska oceanen. Utforska den nya golfbanan Mont Choisy, ritad av Peter Malkovich, som ligger invid ett vackert naturreservat i närheten av kusten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2023 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap