HEM

info@nyhetresor.com

Kontakt

 

 

Resor Spanien och Kanarieöarna

    

 

 

Kanarieöarna Teneriffa Gran Canaria Lanzarote Fuerteventura.

 

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

CATALUNYA PREMIUM - TRAVELLER MADE

Katalonien är ett litet men extremt mångsidigt och rikt område. Dess smaker har inte bara ärvt en del av historien på över tusen år utan har även influerats av konst och det katalanska köket. Romerska och medeltida kvarlevor samlas med enastående arkitektur av de stora mästarna som Antoni Gaudí till Norman Foster. Medan föråldrade över hundra år gamla butiker och hantverksverkstäder delar samma stadsdelar med butiker som erbjuder de senaste trenderna, lyxhotell och restauranger med Michelinstjärnor.

Katalonien, en exklusiv och eftergiven destination 

Katalanska Turist rådet är stolta att presentera sitt samarbete tillsammans med Traveller Made, som en del av en destination att föredra. Katalonien är en högkvalitativ destination med ett brett utbud av stora företag, specialiserade organisationer och anläggningar som erbjuder unika produkter och exklusiva tjänster speciellt för det mest fodrande kunderna.

Traveller Made® är ett nätverk av lyxresedesigners dedikerade att erbjuda unika, exklusiva och skräddarsydda resor till resenärer som letar efter annorlunda och originella upplevelser som kräver en skicklig och kunnig rådgivare som är engagerad i att erbjuda sina kunder det absolut bästa. http://www.travellermade.com/about_traveller_made/

Resenärerna kan besöka det välbehållna World Heritage arvet och några av världens mest exeptionella evenemang så som Formula 1, Moto Gran Prix, fotbollsklubbarnas matcher och mycket mer. Det finns alltid experter redo att skapa upplevelser som kunderna aldrig kommer att glömma. Katalonien har något för alla åldrar, livsstilar och ursprung.

Genom att vara en del av Traveller Made nätverket ger det oss en fantastisk möjlighet att visa upp Katalonien från sin bästa sida, med sin huvudstad Barcelona och de berikande upplevelserna baserade på exklusivitet, personlig behandling anpassad till kulturen och särskilda behov hos varje enskild resenär. Katalonien är en medelhavsdestination med millennium historia, sin egen kultur och språk, ett milt klimat och är ett land rikt på viner och färska produkter från havet och bergen.

Om kunden har en dröm, finns Katalonien där för att uppfylla den…..

Under dessa oförutsägbara tider, där resebranschen kämpar för att anpassa sig, ser Katalonien till att engagera sig i en hög nivå av säkerhet för alla, överallt i landet, tillsammans med den högsta standard av service. Utöver det jobbar Katalonien på en ekonomisk, social och miljömässig hållbar turistmodell.

Om Katalanska Turist Rådet:

Katalanska Turist Rådet jobbar med Regeringen för Katalonien och ansvara för att stödja och marknadsföra Kataloniens turismresurser över hela värden. Syftet är att konsolidera bilden av landet som ett mångsidigt turistmål. 

 

 

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2022 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap