HEM

info@nyhetresor.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

 

 

 

 


Santa Cruz de Tenerife - La Laguna - Puerto de la Cruz - Adeje  - Södra Teneriffa  - Norra Teneriffa  - Las Palmas de Gran Canaria - Lanzarote - Fuerteventura - El Hierro - La Gomera

 

Barnens Thailand!

Thailand är ett favoritresmål för resenärer från Norden. Det är också en perfekt semesterdestination för familjer som reser med barn, då Thailändarna är kända för sin gästfrihet och barnvänliga miljö. Möjligheterna är många för familjer som vill njuta och ta del av the ”Land of Smiles”. Denna guide listar roliga familjeaktiviteter och attraktioner i de populära destinationerna Phuket och Krabi.

Phuket
Populära Phuket är en fantastisk plats att resa till med hela familjen. Destinationen bjuder på en mängd roliga och spännande aktiviteter för barn i alla åldrar, inklusive vattenparker, minigolf, museer och akvarier. Många av öns hotellanläggningar erbjuder också barnklubbar med roliga aktiviteter för de allra minsta.
Minigolf på Dino Park.

Beläget mellan stränderna Karon och Kata ligger en rolig och förhistorisk temapark där familjer kan avnjuta en spännande match i minigolf. Parkens 18-hålsbana är omgiven av stora dinosaurier, samt imponerande belysning och ljudeffekter, vilket skapar en rolig miljö för barn och föräldrar. Efter rundan kan ni avsluta ert besök på parkens Flintstones-inspirerande restaurang – En perfekt aktivitet för hela familjen!
https://www.dinopark.com


Splash Jungle Water Park
Om tristessen kickar in efter att ha kopplat av lite för mycket på stranden, är det definitivt värt att göra ett besök på Splash Jungle Water Park. Den är belägen på stranden Mai Khao och erbjuder flera vattenrutschbanor och åkattraktioner, allt som behövs för en rolig dag. Parken har också bra faciliteter för småbarn, till exempel Kids Aquarium och Kids Slide Pool.
https://splashjungle.com


Baan Teelanka - The Upside-Down House
Baan Teelanka är ett uppochnedvänt trevåningshus. Byggnaden frångår all logik, då besökarna stiger in i huset genom taket. Utanför, på bakgården finns det en spännande labyrint – en rolig upplevelse för hela familjen att försöka bemästra. För den speciellt kunniga och självsäkra familjen med ett sug för ännu en utmaning, är det värt att besöka The Secret of Chamber, ett spel där deltagarna blir inlåsta i ett rum och sedan måste samla ledtrådar för att hitta vägen ut. Alla dessa aktiviteter ligger i förbindelse till Bypass Road i norra Phuket.
https://baan-teelanka-the-upsidedown-house-of-phuket.business.site

Phuket Trickeye Museum
Trickeye Museum är den perfekta platsen om du vill ta en välbehövlig paus från solen. Museet är en interaktiv tavelutställning i 3D, som erbjuder fantastiska fotomöjligheter och massor av kul för hela familjen. Genom 3D-effekterna blir besökarna en del av målningarna, vilket gör det till en utmärkt plats att ta nya och roliga familjefoton. Det finns omkring 100 stora målningar utställda på museet som besökarna kan interagera med. Gå på en ranglig brygga högt ovanför molnen, ta en tur på en flygande matta, boxas tillsammans med Mike Tyson på TV eller fly från en stor krokodil.
http://www.phukettrickeyemuseum.com

Sirinat National Park
I nordvästra Phuket ligger den vackra nationalparken Sirinat. I parken finns tre stora stränder, Nai Yang, Nai Thon och Mai Khao. Stränderna är en häckningsplats för fyra utrotningshotade arter av lädersköldpaddor som kommer för att lägga sina ägg mellan november och februari varje år. Parken är en fantastisk plats för er som vill uppleva ett otroligt djurliv på nära håll.
http://portal.dnp.go.th/DNP/FileSystem/download?uuid=1cc508f3-c192-4d5d-bd99-49435f350ba0.pdf


Phuket Aquarium
Upplev hundratals tropiska och exotiska marina arter i detta familjevänliga akvarium. Det första stoppet är vid ”Touch Pool”, en aktivitet som ger besökarna chansen att lära sig mer om sjöstjärnor och havsgurkor samt försiktigt röra dem. Undervattenstunneln är en fantastisk upplevelse för barn eftersom de får chansen att komma riktigt nära hajar, rockor, havsabborrar och andra otroliga fiskarter.
https://phuketaquarium.org/en/


Krabi
Krabi är perfekt för familjer som vill ha en avkopplande semester i Thailand. Ön har några av landets bästa stränder, vilket gör det till en utmärkt plats för barn som vill utforska det fantastiska marina livet. Det finns också gott om alternativ för roliga utflykter i närliggande områden, som kajakpaddling och ”island hopping”. Krabis familjevänliga atmosfär och utbud av aktiviteter kommer säkerligen att hålla familjen underhållen hela resan.


Island hopping
För de som söker äventyr och vill utforska de närliggande öarna, finns det ingen bättre plats att resa från än Krabi. En av de mest kända och populära ö-turerna är Krabi 4-islands tour, med besök på Koh Mor, Koh Tub, Koh Gai (Chicken Island) och Koh Poda. Turen avgår från Ao Nang och det är valfritt hur man vill utforska det underbara landskapet, antingen i motorbåt eller i long tail båt.
http://www.krabi-tourism.com/krabi/krabi-4islands-tour.htm


Krabi Aquarium
Krabis utomhusakvarium är perfekt för de som har ett intresse för bevarandet av hotade arter. Akvariet är en del av Thailands förvaltningsenhet för kustområden, med huvudmålet att odla utrotningshotade arter i sina egna skyddade saltvattenmiljöer. Många arter släpps sedan fria i Andamanhavet i syfte att höja specifika fiskpopulationer. Vad som går att uppleva på akvariet är varierande beroende på vilka fiskar som är under uppfödning. De djur som ofta finns att skåda är: hajar, kejsarfiskar, sköldpaddor samt den omåttligt populära clownfisken, som syns i filmen ”Hitta Nemo”. Akvariet ligger vid Fiskeriministeriet i Ao Nam Mao och besökare kan fritt vandra omkring i egen takt då ingen entréavgift debiteras.
https://www.yourkrabi.com/krabis-outdoor-aquarium/


Krabi Fun Park
Utforska regnskogen i zip-lines som går från träd till träd eller gå på höga broar gjorda av rep. Parken ligger vid Baan Laem Pho, mellan Ao Nang och Krabi Town och är en perfekt aktivitet för de våghalsiga. För de som känner sig extra modiga finns det speciella zip-lines där du bland annat kan ta en cykeltur i luften och för Harry Potter fansen finns det en aktivitet där du kan flyga på din alldeles egna kvast. Krabi Fun Park är lämplig både för barn och vuxna, dock krävs det att personen är minst 120 centimeter lång för att ta del av aktiviteterna.
https://www.facebook.com/Krabifunpark/


Krabi Kart Speedway
Krabi Kart Speedway är beläget mellan Krabi och Ao Nang. Den har en vackert utformad bana som passerar mellan otroliga kalkstensklippor. För de barn som är för unga för att köra på egen hand, finns dubbelsäten som gör att de kan åka tillsammans med en vuxen. Strax bredvid banan finns också en Paintball Park, perfekt för tonårsfamiljer.
https://www.krabikart.com


Paddla kajak i Krabi
Krabis rofyllda kust är bäst utforskad från en kajak. Delta i en guidad tur och få chansen att utforska kanjoner, grottor och mangroves på nära håll. Flera fågelarter och apor finns också att skåda. För de som har lite yngre barn, går det bra att de sitter mellan en förälders ben. För den ivriga utforskaren som vill upptäcka Krabi utan guide, finns rutter att utforska på egen hand.
https://www.yourkrabi.com/kayaking-in-krabi/


Tree Top Adventure Park
Ta en tur uppe bland trädtopparna i denna spännande äventyrspark. Parken erbjuder zip-lines, lianer, trädpromenader, flygande skateboards, svängande plattformar och mer därtill. Det är en perfekt aktivitet att lägga till i resplanen och en helt otrolig upplevelse för äventyrssökande personer. Parken är lämplig för lite äldre barn, eftersom aktiviteterna kräver en längd på minst 140 centimeter.
http://www.treetopadventurepark.com/krabi/Om Thailändska Turistbyrån
Tourism Authority of Thailand (TAT) grundades 1960 och var den första organisationen i Thailand med särskilt ansvar att främja turismen i landet. Thailändska Turistbyrån i Stockholm etablerades 2002 och ansvarar för de nordiska och baltiska länderna. Thailändska Turistbyrån tillhandahåller reseinformation till allmänheten, resebyråer och media och arbetar även för att uppmuntra invånare i de nordiska och baltiska länderna att resa till Thailand. Läs mer om Thailändska Turistbyrån på www.tourismthailand.org/se.

 

 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 

 

© 2020 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy      Sitemap