HEM

(+34) 653 976 928

contact@espana-spain.com

Lägenheter och HusFastighetsinvesteringKontakt

 

Spanskprat

 

Fastigheter på Kanarieöarna

    

Hus och Lägenheter på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura

 

Fastigheter på Kanarieöarna. Köp / Sälj Hus och Lägenhet på Teneriffa Gran Canaria Lanzarote och Fuerteventura. Fastighetsinvesteringar. Rörelser, Företag, Kontor och Lokaler.

 

 

If you are looking for fb then read the info

pinehurstncrealestate made a real revolution in the industry.

 

 

For additional local Apartments in phuket visit phvapartmentphuket.

For additional local christmas lights installer california visit localholidaylighting.

Those who are interested in methylone erowid have already tried purechemonline and are more than satisfied.

Always prepare before you make a choice. There is so much info about travel sites dropthefare at http://www.dropthefare.com

If you are not interested in underground pipe , then you have already missed a lot. 

Sekretesspolicy - Cookies (kakor)
Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Publicerad: 24 maj 2018

Denna Integritetspolicy gäller från och med den 25 maj 2018. Denna Integritetspolicy ersätter alla tidigare versioner.

Innehåll

Omfattning och samtycke
Personuppgiftsansvarig
Insamling av personuppgifter
Användning av personuppgifter
Utlämnande av personuppgifter
Cookie, webb-beacons och liknande teknik
Spam, spionprogram och identitetsstöld är förbjudet
Åtkomst, granskning och ändring av dina personuppgifter
Säkerhet och lagring av personuppgifter
Avslutande av ditt konto och bevarande av personuppgifter
Dina rättigheter
Kontakta oss
Omfattning och samtycke

Denna Integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. Den gäller för beQuoteds webbplats och för alla relaterade webbplatser, applikationer, tjänster och verktyg där det finns en hänvisning till denna Integritetspolicy, oavsett på vilket sätt du får åtkomst till eller använder dem.

I denna Integritetspolicy använder vi begreppet "personuppgifter" för att beskriva information som direkt eller indirekt kan identifiera en fysisk person. Vi anser inte att personuppgifter omfattar information som har anonymiserats eller aggregerats på så sätt att den varken med hjälp av annan information eller på annat sätt kan användas för att identifiera en specifik fysisk person.

Genom att acceptera denna Integritetspolicy samtycker du till att vi får samla in, använda, lämna ut och spara dina personuppgifter på de sätt som beskrivs i denna Integritetspolicy. Vi kan komma att ändra denna Integritetspolicy med 30 dagars varsel för befintliga användare. Vi kommer att publicera eventuella ändringar på denna sida. Vi kan dessutom komma att informera dig via e-post om det sker större förändringar av denna Integritetspolicy.

Webbplatser från tredje part: Vissa sidor på Spanienkusten.coms webbplats innehåller länkar till webbplatser från tredje part. Dessa webbplatser har egna integritetspolicyer och Spanienkusten.com är inte ansvarig för deras verksamhet, inklusive men inte begränsat till deras informationsrutiner. Användare som skickar information till eller genom dessa tredjepartswebbplatser bör granska integritetspolicyerna för webbplatserna innan några personuppgifter skickas till dem.

Personuppgiftsansvarig
Spanienkusten.com S.L Ntra. Sra. de Gracia 11, 29602 Marbella. Spanien. (nedan benämnt "Spanienkusten.com") är personuppgiftsansvarig. Spanienkusten.com är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med de principer som framgår av denna Integritetspolicy.

Insamling av personuppgifter
Information kan komma att lagras på våra servrar i Sverige eller på annat håll i världen, såsom i USA.
Vi samlar inte in personuppgifter, men däremot vissa andra uppgifter för att ge dig möjlighet att använda och få tillgång till våra webbplatser, applikationer, tjänster och verktyg, för att ge dig en personligt anpassad och bättre upplevelse och mer relevant innehåll.

Information som vi samlar in automatiskt
När du besöker våra webbplatser, använder våra applikationer, tjänster och verktyg eller klickar på innehåll, så samlar vi automatiskt in information som skickas till oss från din dator, mobila enhet eller annan enhet som används för åtkomst. Denna information kan endast knytas till enhetens ID eller unika identifierare, geografisk plats, vilken sorts enhet som används, data och anslutningsinformation, statistik om sidvisningar, trafik till och från webbplatserna, hänvisande URL, annonsdata, IP-adress och standardmässig information från webbloggar.

Information som du lämnar till oss
Vi får samla in och spara information som du uppger på våra webbplatser som lämnas i samband med korrespondens genom våra webbplatser eller korrespondens som skickas till oss via e-post.

Information som vi samlar in från andra källor
Detta kan omfatta demografisk information och navigationsinformation.

Användning av personuppgifter
Vårt syfte med insamling av personuppgifter är att du ska få åtkomst till våra webbplatser, samt ge dig en säker, problemfri, effektiv och anpassad upplevelse. Genom att acceptera denna Integritetspolicy bekräftar du att vi får använda dina personuppgifter för att:

ge dig åtkomst till våra webbplatser, och de tjänster och den kundservice som du begär;
förhindra, upptäcka och utreda bedrägerier, säkerhetsincidenter och potentiellt förbjudna eller olagliga aktiviteter;

anpassa, mäta och förbättra våra tjänster, innehåll och annonser;

kontakta dig, antingen via e-post eller via telefon för att lösa tvister, driva in avgifter, lösa problem med ditt konto eller våra webbplatser, tjänster, applikationer eller verktyg, eller för andra ändamål som tillåts enligt lag;

jämföra information för att kontrollera riktigheten och verifiera den med tredje man;
informera om och tillhandahålla dig andra tjänster som du begär och som beskrivs när vi samlar in informationen; och för vårt berättigade intresse:
hantera våra dagliga affärsbehov; eller
för övervakning och analysändamål.

Utlämnande av personuppgifter
Vi lämnar ut personuppgifter för att uppfylla rättsliga skyldigheter, upprätthålla våra policys, svara på krav om innehåll kränker annans rättigheter och för att skydda tredje mans rättigheter, tillgångar eller säkerhet. Sådan information kommer enbart att lämnas ut i enlighet med tillämpliga lagar och regler.

Vi kan komma att dela med oss av dina personuppgifter till:

För att upptäcka och förebygga potentiellt olagliga handlingar och överträdelser av våra policys, samt för att ge vägledning om deras produkter, webbplatser, applikationer, verktyg, tjänster och kommunikation i enlighet med tillämplig lag.

Underleverantörer som hjälper oss att bedriva verksamheten (såsom men inte begränsat till kundservice, bedrägeriutredningar, fakturaindrivning, lojalitetsprogram och drift av webbplatser).

Annan tredje man till vilken du uttryckligen vill att vi ska skicka dina uppgifter (eller till sådan annan tredje man som du informeras om och samtycker till vid användningen av en särskild tjänst).

Tillsynsmyndighet, polismyndighet, eller annan behörig tredje man, för att besvara frågor i samband med en brottsutredning eller påstådd olaglig aktivitet eller annan aktivitet som kan medföra ansvar för oss, dig eller annan beQuoted-användare. I sådant fall kommer vi, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, att lämna ut sådan information som är relevant och nödvändig för utredningen.

Cookies, webb-beacons och liknande teknik
När du besöker eller använder våra webbplatser, tjänster, applikationer, kommunikationskanaler (såsom e-post) och verktyg, så kan vi eller våra tjänsteleverantörer använda cookies, webb-beacons och liknande teknik för att lagra information i syfte att ge dig en bättre, snabbare och säkrare upplevelse och för annonseringsändamål. För mer detaljerad information om dessa tekniker, se vår Cookie-policy.

Skräppost, spionprogram och identitetsstöld är förbjudet
Vi och våra användare tolererar inte spam. För att rapportera relaterat spam eller e-post med förfalskad avsändaradress eller avsändaridentitet, vänligen vidarebefordra e-postmeddelandet till info@spanienkusten.com.

Vi kan komma att automatiskt scanna och manuellt filtrera meddelanden för att söka efter skräppost, virus, phishing och annan skadlig aktivitet eller olagligt eller förbjudet innehåll, men vi sparar inte permanent några meddelanden som skickas genom dessa verktyg.

Åtkomst, granskning och ändring av dina personuppgifter
Din registrerade e-postadress är nyckeln till dina användaruppgifter. Om du förlorar kontrollen över ditt e-postadress, så förlorar du kontrollen över dina personuppgifter och kan ådra dig skyldigheter för åtgärder som vidtagits för din räkning. Du ska därför omedelbart informera beQuoted, om ditt e-postadress av någon anledning har kommit i orätta händer.

Säkerhet och lagring av personuppgifter
Vi sparar och behandlar dina personuppgifter på våra servrar i Sverige och på annat håll i världen och åtar oss att tillhandahålla lämpligt skydd för dina personuppgifter där sådan information överförs till en plats utanför EES.

Vi använder fysiska, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, i förhållande till mängd och känslighetet av personuppgifter, för att förhindra obehörig behandling, inklusive men inte begränsat till obehörig åtkomst, tillägnande och användning av, förlust, radering eller skada på användarens personuppgifter. Några av de säkerhetsåtgärder som vi använder är brandväggar, kryptering av data, inpasseringskontroll vid våra datacenters och behörighetskontroller.

Avslutande av bevarande av personuppgifter
På din begäran och i enlighet med bestämmelserna i detta avsnitt,
Under sådana omständigheter kommer personuppgifterna att hanteras på ett säkert sätt och endast så länge det är nödvändigt.

Dina rättigheter
Med förbehåll för de begränsningar som följer av dataskyddslagstiftningen inom EES, har du vissa rättigheter avseende dina personuppgifter. Du har rätt till tillgång, rättelse, begränsning, invändning, radering och dataportabilitet. Vänligen kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter. Om du vill begära tillgång till alla personuppgifter som vi har om dig, observera att fotolegitimation kommer att krävas för att bevisa din identitet.

Kontakta oss
Du kan kontakta oss när som helst. Om frågor inte besvaras mailledes så kan du kontakta oss via post.

Våra kontaktuppgifter
Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina frågor har du rätt att lämna in ett klagomål hos tillsynsmyndigheten för dataskydd i ditt land.

Den här webbplatsen innehåller cookies (kakor).

Enligt lag om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas / raderas från datorn.

De cookies vi använder är endast för att räkna besök och för att se vad de flesta läser på våra sidor för att framställa statistik som hjälper oss att erbjuda våra läsare väsentlig information.

Det betyder att vi samlar information om vad våra läsare finner mest intressant men vi lagrar ALDRIG personliga uppgifter.

Vi lagrar med andra ord absolut ingen personlig information eller personliga uppgifter, varken om dig eller din dator och vi använder inga av dessa uppgifter för att kontakta dig eller för att marknadsföra reklam eller produkter.

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Annonser från tredjepartsföretag visas på vår webbplats när du besöker den. Dessa företag kan använda cookies för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Om du vill ha mer information om detta och om hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag klickar du här >>>.

 
 

Vi ger dig 20 Års Gratis Trygghetsgaranti

Vi ger dig 20 års "SÄKERT FASTIGHETSKÖPS GARANTI" OCH RÄTTSLIGT SKYDD!

När du köper en bostad genom oss garanteras ditt köp automatiskt under 20 års tid med vår ”Säkert Fastighetsköps Garanti”, en försäkring som levereras av Caser.

Caser är ett av de stora försäkringsbolagen i Spanien och försäkrar bland annat de spanska sparbankerna. Försäkringen ger dig total trygghet och täcker ditt köp under 20 års tid.

20 år av trygghet, sinnesfrid, säkerhet och rättsligt skydd när du köper bostad på Kanarieöarna.

Att kräva "Safe Purchase Guarantee" eller säkert köp garantin som försäkringsbolaget Caser tillhandahåller betyder absolut säkerhet för dig som köpare av en spansk bostad, och utan extra kostnad.

Spanska fastighetsmäklare som är ackrediterade med den exklusiva stämpeln och garantin "Safe Purchase Brand" ger dig mycket mer trygghet än andra när du köper din bostad i Spanien.

En certifierad extra garanti och omfattande rättsskydd för de kommande 20 åren. Vi garanterar bland annat att alla dina juridiska rättigheter som anges i lagfarten kommer att respekteras. Vi intygar också att den egendom du har köpt uppfyller alla överenskomna rättsliga villkor och om något problem skulle dyka upp får du det löst inom 6 månader eller så kompenseras du med upp till 360.000 euro.

LÄS MER OM ALLT VÅR TRYGGHETSGARANTI OMFATTAR NÄR DU KÖPER EN AV VÅRA BOSTÄDER: KLICKA HÄR!


 

 VILLOR OCH HUS PÅ TENERIFFA

  Adeje

  Agulo

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Güímar

  La Laguna

  Orotava (La)

  Realejos (Los)

  Rosario (El)

  Santa Cruz de Tenerife

  Tegueste

 

LÄGENHETER

  Candelaria

  La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Adeje

  Arico

  Arona

  Candelaria

  Granadilla De Abona

  Guía De Isora

  La Cuesta

  La Laguna

 

FASTIGHETER TENERIFFA

  Vilaflor

  Adeje

  Orotava (La)

  Puerto De la Cruz

  Rosario (El)

  San Cristóbal de La Laguna

  San Miguel de Abona

  Santa Cruz de Tenerife

  Santa Úrsula

  Santiago Del Teide

  Silos (Los)

  Tacoronte

 




© 2018 All Rights Reserved Sekretesspolicy - Privacy Policy       Sitemap